Behang op de muur

Behangen

Duplex, vinyl, vliesbehang, glasweefsel

Papier Behang

Papierbehang is een veel gebruikte behangsoort en is met name geschikte voor slaap- en kinderkamers. Papierbehang is in veel verschillende soorten en structuren te verkrijgen.

Vinyl Behang

Vinyl Behang is er in veel verschillende soorten. Het belangrijkste kenmerk van al deze soorten is dat de toplaag of het gehele behang uit vinyl bestaat. Deze behangsoort zie je veelal in keukens en badkamers omdat vinylbehang eenvoudig schoon te maken is.

Acryl Behang

Bij Acryl Behang wordt er gebruik gemaakt van acryllaatverf. Door gebruik te maken van deze acrylaatverf zal het behang minder snel verkleuren.

Glasvezel Behang

Glasvezel Behang - is zoals de naam het al zegt - gemaakt van glasvezel. Glasvezel Behang wordt standaard in wit geleverd. Echter, is deze behangsoort eenvoudig over te schilderen met latexverf. Glasvezel Behang is sterk, heeft een mooi structuur, is brandvertragend en zoals gezegd eenvoudig over te schilderen.

Vlies Behang

De stof van Vlies Behang is licht maar erg stevig. Vlies Behang is eenvoudig en snel aan te brengen. De kans is nihil dat er in Vlies Behang scheuren ontstaan.

Foto Behang

Met Foto Behang kunt u snel uw eigen draai geven aan bijvoorbeeld een woon of slaapkamer. Foto Behang plakken is een erg secuur werk. Schildersbedrijf Zwijnenberg heeft hier gelukkig veel ervaring mee, en denkt dan ook graag met u mee.

Behangen

Foto behang